Over ons

Even voorstellen: ILC - afkorting voor Informatie en Logistiek Centrum is geauthoriseerd dealer voor SABA, OTTO Chemie, Illbruck en Bostik. Wij zijn totaaldistributeur voor de hele range aan SABA en OTTO Chemie producten, en leveren op maat de produkten van andere merken indien u de klant daarom vraagt.

Onze focus ligt bij u, de klant. Of u nu een grote speler bent, of een kleine vis in de vijver, wij helpen u. Of het nu om het afkitten van een badkamer gaat met schimmelproblematiek, of u wilt een constructieve verlijming maken met een moeilijk te verlijmen kunststof zoals PP: ILC staat voor u klaar.

Actief in diverse markten

ILC is actief in verschillende markten. Denk aan de Bouw, Milieu & infra, Transport en Marine. Maar ook Weg- en Waterbouw, Constructie, eigenlijk teveel om op te noemen.

Ook voor kleinere bestellingen

Een soms knellend en frustrerend probleem voor MKB 'ers die actief zijn in verlijmingen of afdichtingen, is dat alle toonaangevende fabrikanten zich bij voorkeur op grotere klanten richtten. Hun verkoopafdeling, de logistiek, alles is hierop afgestemd en voor u als kleinere klant is er geen aandacht en ruimte.

Maar u wilt wel topkwaliteit leveren in uw produkt, of u heeft een probleem waar u graag een gedegen en betrouwbaar advies bij zou willen. De grootte van uw bedrijf zegt niets over de complexiteit van uw werkzaamheden en u wilt daarbij gewoon netjes en professioneel geholpen worden.

Onze ervaring en deskundigheid

Wij zijn sinds 2003 actief met de distributie van SABA produkten in Nederland en daarbuiten. SABA is van oudsher een probleemoplosser, een nichespeler met een focus op technische oplossingen die concurrenten niet aandurven of aankunnen. ILC is als verlengstuk van deze opstelling ook betrokken geweest als probleemoplosser, en gaat elke uitdaging samen met u hierin aan.

Sinds mei 2012 hebben wij een European Adhesive Specialist in huis. De opleiding tot European Adhesive Specialist is het op één na hoogste niveau op het gebied van lijmen. Dit betekent dat alle verlijmingen die volgens DVS®/EWF 3301 moeten worden uitgevoerd, door ILC geadviseerd en begeleid mogen worden.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, waarvan een kopie op uw verzoek kan worden toegezonden. Prijzen zijn bruto en in EURO'S. De voor u van toepassing zijnde verkoopcondities zullen worden toepast bij facturering.
Neem contact op
Wilt u een offerte aanvragen of heeft u advies nodig? Wij staan u graag te woord.